Termeni si conditii

1. Termeni generali

Site-ul www.dinbaragan.ro si subdomeniile acestuia sunt administrate de ANDREESCU A. PFA, cu sediul social in jud. Calarasi, Str. Principala nr. 79, Dragos Voda, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F51/341/2021, avand Codul Unic de Inregistrare 45290141, denumita in continuare "Din Baragan" (marca inregistrata).

"Din Baragan" este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care site-ul magazinului online Din Baragan poate fi utilizat. De asemenea, accesul pe site-ul mai sus mentionat se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in prezentul document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea inechivoca a termenilor si conditiilor, cu toate consecintele care reies din acestea.

Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate este interzisa.

Din Baragan poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului www.dinbaragan.ro si subdomeniilor acestuia, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, Din Baragan poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati/pagini din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

2. Definitii

Din Baragan, prin intermediul magazinului online www.dinbaragan.ro, intitulat generic "site", este denumit "Furnizor", iar produsele, textele si pozele de pe site-ul magazinului sunt denumite "continut".

Din Baragan permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul "Vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul "Utilizator" al site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza ca "utilizator" prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.

3. Drepturi de Autor

Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, generic numite "continut", sunt proprietatea Furnizorului si a furnizorilor sai si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Daca intampinati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le sesizati la adresa office@dinbaragan.ro

Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al Furnizorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.

Crearea de legaturi cu site-ul www.dinbaragan.ro ale altor site-uri sau invers este permisa cu un acord scris prealabil. Din Baragan sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Din Baragan nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

4. Produse si politica de preturi

Din Baragan este direct producator si comercializeaza prin intermediul site-ului www.dinbaragan.ro doar propriile produse.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.dinbaragan.ro sunt proprietatea Din Baragan. Din Baragan garanteaza ca produsele sunt noi, conform ambalate si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare www.dinbaragan.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta de pe site. Din Baragan se angajeaza, in acelasi timp, sa actualizeze oferta de produse de pe site in functie de disponibilitatea produselor in stoc.

ANDREESCU A. P.F.A. nu este platitoare de TVA. Preturile prezentate pe site in lista de produse sunt preturile de vanzare finale, insa nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afisate in sectiunea "Informatii Livrare si Plata", iar in sectiunea "Cosul de cumparaturi" vor fi afisate atat pretul total al produsului, cat si pretul total al comenzii (costuri de transport incluse).

Din Baragan se angajeaza sa afiseze corect pe site-ul www.dinbaragan.ro preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel stabilit telefonic impreuna cu consultantul de vanzari www.dinbaragan.ro. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati la numarul de telefon mobil 0784.637.637 sau sa ne scrieti pe adresa office@dinbaragan.ro.

Imaginile publicate pe site in dreptul produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in imagini. Pentru a evita o astfel de situatie este indicat sa discutati in prealabil cu un consultant de vanzari al firmei noastre. Din Baragan isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nicio notificare prealabila.

PRET DE VANZARE comunicat de catre Din Baragan si solicitat Cumparatorului/ Utilizatorului pentru produsul comercializat este stabilit in mod independent de catre DinBaragan.ro, in functie de propria sa politica comerciala. Scopul unic al aceste informatii este de a sprijini Cumparatorul/ Utilizatorul in decizia de cumparare a produsului. Cumparatorul/ Utilizatorul intelege ca marcarea mai putin evidenta a acestei informatii nu este de natura de produca confuzie si ca, in luarea deciziei de cumparare a produsului, Cumparatorul/ Utilizatorul trebuie sa aiba in vedere strict PRET DE VANZARE comunicat de catre Din Baragan si solicitat Cumparatorului/ Utilizatorului pentru produsul comercializat.

“Pret Taiat” reprezinta pretul de referinta, respectiv cel mai scăzut preț practicat de catre Vanzator cel puțin în perioada ultimelor 30 de zile înainte de data aplicării reducerii de pret asupra Bunului. In conditiile legii, Pretul Taiat poate fi mentinut si in conditiile unei reduceri succesive, treptate. Pretul Taiat este valabil in limita stocului disponibil al Bunului/Serviciului.

“Pret de Vanzare” reprezinta contravaloarea Bunului, pretinsa si solicitata de catre Vanzator, Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului, evidentiata corespunzator acestora in pagina de produs din Site, Vanzatorul poate afisa distinct, intr-un mod vizibil, cuantumul valoric al diferentei dintre Pretul de Vanzare si PRP si/sau diferenta valorica ori procentuala dintre Pretul de Vanzare si Pretul Taiat. Pretul de Vanzare este valabil in limita stocului disponibil al Bunului/Serviciului.

5. Facturare si plata

Plata se poate face ramburs la livrare sau prin ordin de plata/virament bancar in avans.

1) Plata ramburs, se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Plata se face catre comisionarul (curierul) care efectueaza livrarea, folosind numerar sau prin plata cu cardul la POS-ul comisionarului.

2) Plata cu cardul bancar se efectueaza la momentul achizitiei, prin procesatorul de plati Stripe.

3) Plata prin ordin de plata/virament bancar in avans se face in contul bancar detinut de ANDREESCU. A. P.F.A. si comunicat prealabil clientului de catre un reprezentant al companiei.

Din Baragan isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans, iar livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul bancar al Din Baragan.

Facturarea se face in functie de modul de plata. Pentru platile in avans, prin ordin de plata/virament bancar, va fi emisa o factura proforma imediat dupa plasarea comenzii pe site, factura ce va fi trimisa pe mail utilizatorului, pe baza careia acesta va face plata. Daca plata se face in numerar la livrare, factura fiscala va insoti produsele livrate prin curier.

6. Livrare si transport

Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza in toata tara prin firma de curierat Cargus. Produsele sunt ambalate in cutii de carton speciale, sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

Din Baragan garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pana la momentul predarii acestora curierului delegat. Pe timpul transportului, firma de curierat este responsabila cu privire la integritatea bunurilor transportate.

In momentul livrarii, clientul are obligatia sa verifice integritatea coletelor in prezenta curierului si sa solicite intocmirea unui proces verbal in cazul in care coletul este deteriorat. In lipsa procesului verbal, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

7. Confidentialitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Din Baragan are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar Din Baragan garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.

Din Baragan se angajeaza sa nu trimita email-uri nesolicitate catre adresele de email ale utilizatorilor.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate/serviciile prestate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Din Baragan nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Furnizorul in cel mai scurt timp.

8. Declinarea responsabilitatilor

Din Baragan nu ofera nicio garantie ca produsele comandate de pe www.dinbaragan.ro vor satisface toate dorintele utilizatorului cu privire la produsele comandate.

Din Baragan nu ofera nicio garantie cu privire la functionarea site-ului sau corectitudinea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, in cazul aparitiei unor erori sau defectiuni neprevazute. Ne preocupam sa actualizam informatiile, astfel incat cat mai putine erori de orice tip sa apara.

9. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.dinbaragan.ro, si subdomeniile acestuia, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

10. Dispozitii final

Din Baragan are dreptul de a modifica prevederile prezentului document in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

In situatii punctuale, Din Baragan are dreptul de a refuza anumite comenzi, sumele achitate deja de client prin plata cu cardul urmand a fi returnate clientului.

Orice litigiu aparut intre clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, puteti lua legatura cu noi utilizand datele de contact furnizate in sectiunea 4 a prezentului document sau prin intermediul paginii de contact pe site-ul www.dinbaragan.ro.