Politica de retur

Noi, la Ferma Din Baragan, ne ingrijim personal de fiecare floare, fir de iarba sau ramura de copac. Credem in natura si investim continuu in mentinerea calitatii la cel mai inalt nivel.

In conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanta nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumparate, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri.

Costurile legate de transportul bunului/bunurilor in vederea returului cad in sarcina clientului.

Clientul, in vederea exercitarii dreptului de retragere din contract, este obligat sa notifice in mod expres Din Baragan la urmatoarele date de contact: Andreescu A PFA, Str. Principala nr. 79, Dragos Voda-Calarasi/office@dinbaragan.ro/0784.637.637, cu privire la intentia de retragere din contract, sub forma unei declaratii neechivoce (scrisoare trimisa prin posta/email/whatsapp). 

In cazul returnarii partiale a produselor, Din Baragan va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara sa returneze taxa de transport pentu expeditie. Taxa de transport pentru returnarea produselor ramane in continuare in sarcina clientului.

In cazul in care produsul returnat a facut parte dintr-o campanie promotionala (ex: promotie 2+1 gratuit, livrare gratuita, produs gratuit, etc), din cuantumul sumei de retur se va scadea contravaloarea promotiei oferite clientului. In cazul in care clientul a beneficiat de un produs cadou, odata cu returnarea produsului achizitionat se va returna si produsul oferit cadou.

Produsele trebuie returnate la adresa de la care au fost livrate: Str. Principala nr. 79, Dragos Voda-Calarasi.

Produsele exceptate de la posibilitatea de returnare

NU se returneaza:

In conformitate cu dispozitiile art.16 lit. c), d), e), f) din OUG 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract (dreptul de returnare) urmatoarele produse:

- produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

- produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

- produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

- produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Din motive de igiena si siguranta celorlalti clienti, produsele sigilate (precum plantele de leac, ceai, condimentele, seminte, cereale si faina fara gluten, hrana si recompensele de animale exotice, etc) nu pot fi returnate, in conformitate cu conditiile de mai sus si dispozitiile art.16 lit. c), d), e), f) din OUG 34/2014.